Pabrikan kawat beusi

Tecnofil mangrupikeun pabrik kawat logam anu kadar karbonna sedeng sareng sedeng

  • PVC Coated Wire

    Kawat dilapis PVC

    Kawat palastik dilapis atanapi kawat palapis plastik, kawat beusi dilapis PVC (salajengna disebut salaku: PVC ...

  • Galvanized Wire

    Kawat Galvanis

    Kawat galvanis didamel tina pengolahan rod baja karbon rendah kualitas luhur, didamel tina kualitas luhur ...

  • Razor Barbed Wire

    Kawat Tukang Cukur

    Kawat cukur agul mangrupikeun salah sahiji bahan pager kaamanan modéren anu didamel ku agul agul ...

  • Self-Adhesive Tape

    Pita Perekat Diri

    Pita perekat serat diri mangrupikeun pita palapis kopolymer akrilik dibagi kana lébar anu béda ...

Hiji parusahaan internasional kalayan a
komitmen pikeun kustomisasi

Hebei Oushengxi Trading Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan impor sareng ékspor propésional ti saprak 2005. Kami gaduh bengkel profesional pikeun ngahasilkeun lawon bolong, bolong las sareng mulsa. Sareng aya lima pabrik layar shareholdering. Kami keukeuh dina kontrol kualitas ketat, 100% QC sateuacan dimuat. Dina raraga minuhan kabutuhan konsumén urang, kami bakal masihan bantosan dina pamariksaan pabrik, pamariksaan sareng jasa pengadaan.

Ngaliwatan upaya tim, kami parantos ngadegkeun pasar dewasa di Éropa, Amérika, Asia Tenggara, Afrika sareng tempat-tempat sanés, sareng bakal ngadatangan aranjeunna sacara rutin unggal taun. Kami ngalakukeun kualitas pangsaéna pikeun kéngingkeun pesenan, balikkeun kajujuran konsumén.

Pilih Oushengxi, pilih pasangan anu pangsaéna.

Aplikasi utama

Cara utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun ieu di handap

Fiberglass Mesh

Bolong kaca

Welded Wire Mesh

Dilas Kawat bolong

Barbed Wire

Kawat cucukan

Panel Mesh

Panel bolong

Woven Mesh

Anyaman bolong